Wolters Kluwer nodigt u graag uit voor de volgende lezingen:
Geachte [df_aanhef],

Als auteur verbonden aan Wolters Kluwer draagt u bij aan de publicatie van onze toonaangevende uitgaven. Als blijk van waardering bieden wij u de mogelijkheid om een lezing bij te wonen in het kader van de lezingencyclus van het John Adams Institute in Amsterdam. Het John Adams Institute stelt zich ten doel de Amerikaanse cultuur onder de aandacht te brengen bij het Nederlandse publiek en nodigt daartoe geregeld vooraanstaande schrijvers, politici, historici, dichters of wetenschappers uit voor het geven van lezingen.

26 mei | 20.00 - 21.30 uur
Pakhuis De Zwijger
Piet Heinkade 179, Amterdam

De Amerikaanse presidentsverkiezingen zijn in aantocht en de twee sprekers, data-analist Timothy Prescott en computerwetenschapper en emeritus hoogleraar aan de VU Andy Tanenbaum, willen aantonen dat data-analyse hierin een steeds belangrijkere rol speelt. Andy Tanenbaum is beter bekend als auteur van MINIX, de voorloper van Linux. Tanenbaum vestigde in 2004 www.electoral-vote.com. Een programma waarmee hij op basis van big data de uitkomst van de presidentsverkiezingen kon aantonen. Het was een van de meest geciteerde en gebruikte websites destijds en trok meer dan 700.000 bezoekers per dag. Ook nu wordt de website nog steeds zeer goed bezocht.

LEES MEER
20 augustus | 20.30 - 22.00 uur
Stadsschouwburg
Leidseplein 26, Amsterdam

Philip Glass wordt beschouwd als een van de meest invloedrijke componisten van deze tijd. Hij bereikt tegelijkertijd een publiek in zowel de opera, de concertzaal, de danswereld, de film als in de popmuziek. Glass praat deze avond over zijn boek Words Without Music. Een fascinerend verhaal over zijn leven dat in het teken staat van het continu nastreven van absolute vrijheid van muzikale expressie.LEES MEER
 

Voor aanvullende informatie over het John Adams Institute en de genoemde boeiende lezingen verwijs ik u graag naar http://www.john-adams.nl.
Voor de lezingen is een beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Wilt u één van deze lezingen bijwonen, stuurt u dan uiterlijk vrijdag 20 mei een mail naar Gonnie van Tent (Gonnie.van.Tent@Wolterskluwer.com). Kaarten worden op volgorde van binnenkomst van de aanmelding verstrekt. Zo spoedig mogelijk daarna ontvangt u bericht of er voor u een kaart gereserveerd is voor de gewenste lezing.

Ik hoop u te mogen verwelkomen op een van deze mooie bijeenkomsten.

Met vriendelijke groet,
Wolters Kluwer BVRimco Spanjer
Business Unit Director Legal

 Wilt u één van deze lezingen bijwonen? Klik hier
 
U ontvangt deze e-mail omdat u een relatie bent van Wolters Kluwer. Voeg ons e-mailadres (admin@wolterskluwer-emailing.com) toe aan uw contactpersonen om er zeker van te zijn dat u onze mails goed ontvangt.Copyright ©2016
Volg ons op
Wolters Kluwer