Bekijk deze mail in uw browser.
     
  Symposium 17 mei 2017

Beste VARO-lid,

Vorige maand ontving u een uitnodiging voor het symposium op 17 mei over de toekomst van de vrijheid van ons onderwijs. We hebben al veel aanmeldingen binnen, dus wees er snel bij en meld u ook aan. Vergeet niet uw naam en organisatie te vermelden.

› Aanmelden

We vertelden u al dat we lezingen zullen bijwonen van vooraanstaande sprekers die ons alles kunnen vertellen over het onderwijs van de toekomst. Maar er is meer. Tijdens dit symposium zullen we namelijk de nieuwe website van VARO onthullen. Voorafgaand aan het symposium vindt de Algemende Ledenraadsvergadering plaats. De agenda hiervan ontvangt u binnenkort.

Op het podium tijdens het symposium:
Dagvoorzitter Joany Krijt (voormalig voorzitter van CNV Onderwijs en rector van het Comenius college) en Aafke Romeijn (muzikant, journalist en schrijver) openen het symposium.

Annejet Swarte vertelt over de vrijheid van onderwijs vanuit het perspectief van de onderwijsvrager en Frans Mulder belicht het wetsvoorstel ‘Meer Ruimte voor Nieuwe Scholen’ vanuit het perspectief van de besturen.

Tot slot gaan Roel Bisschop, Pieter Huisman, Dorien Kok en Guido Bastiaans met elkaar en met de zaal in debat over het begrip ‘richting’ en meer ruimte voor nieuwe scholen.

Praktische informatie
Datum: woensdag 17 mei 2017
Tijd: 12.00 - 17.00 uur
Locatie: Kasteel Woerden (Kasteel 3, Woerden)
Kosten: € 25 voor leden en € 35 voor niet-leden. Wij verzoeken u dit bedrag zo spoedig mogelijk over te maken op bankrekening NL 91 INGB 000 60 11 897.

Heeft u vragen? Stuur dan een e-mail naar varo@verus.nl. Wij zien u graag op 17 mei.

Met vriendelijke groet,
Algemeen bestuur VARO
 
    
Vereniging van advocaten en rechtsbijstandsverleners in het onderwijs.
Postbus 382, 3440 AJ Woerden, 070-323 58 25, varo@verus.nl

Afmelden